Audi Cabriolet: instrumentenverlichting

Bouwjaar: 1994

In mijn cabrio zijn diverse lamjes defect, en ik zie niet goed hoe er bij te komen. Graag hulp:

Drie meters boven de asbak (olie temp, druk). Hoe maak ik die los om de lampjes te vervangen.

De lampje van de schakelaar voor stoelverwarming, mistlampen en dergelijke zijn niet uit de schakelaars te halen, zo lijkt het. Ik hoef toch niet de hele schakelaar te vervangen?

Paul8531

Geplaatst door Paul8531 , lid sinds 17 jaar geleden

2 Reacties

markdekker, 17 jaar geleden

Ik denk dat het interieur niet veel verschilt met een Audi coupe.
Bij mij moest ik in ieder geval de hele middenconsole los halen.
Beginnende acherin bij de asbak, daar een bout los draaien, en vlak naast de stoel zit een plastic klepje, die haal je ook los.
Daaronder zit weer een bout, als je die los maakt kan je een deel van het console wegtillen.
dan aan de bestuurders en passagierskant zitten schroeven van het midden console, die maak je los, dan kan je bij de meters.
Vanaf daar moet het denk ik wel lukken...
Oh ja, nog 1 tip, om de lampjes te vervangen, moet je het lampje draaien, dat deed ik dus niet, en trok bijna die hele unit stuk.

Paul8531, 17 jaar geleden

Jongens, allemaal bedankt voor de hulp: alles brandt weer. De meterverlichting via bovenstaande methode, de schakelaarlampjes door heel voorzichtig de fronten van de schakelaars te halen en de lampjes er met een heel klein tangetje er uit wissen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.