Audi A4: kachelradiator

Bouwjaar: 1996

waarschijnlijk zit mijn kachelradiator gedeeltelijk dicht,waarmede kan ik deze het beste reinigen,en in welke volgorde.

Dungen

Geplaatst door Dungen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Slangen er af (waar ze door het schutbord komen) en de leidingen aansluiten op de tuinslang. Lekker door laten stromen, een paar keer de stromingsrichting omwisselen.

Als je geluk hebt krijg je hem gangbaar, als je pech hebt kun je het dashboard gaan demonteren. Trek er dan maar een mooie zaterdag voor uit. Alles kan zonder geweld los. Bouw wel alles zorgvuldig terug, anders gaat ie rammelen.

hkiers (0) PRO, 18 jaar geleden

Doorspoelen is natuurlijk te proberen maar mijn ervaring is domweg vervangen, Ben je na een aantal uren direct van je probleem af. Komt erg vaak voor dat de kachelradiator verstopt raakt, de meeste van de doorstroomkanalen zitten dan dicht ondanks dat het lijkt dat hij goed doorstroomd wanneer je hem doorspoeld.

herwig.rogiers (0), 17 jaar geleden

Ook hetzelfde probleem gehad. Na enkele keren doorgespoeld te hebben schijnt het probleem zich op te lossen.
Weet er iemand hoe hoog de temperatuur moet zijn van de uitstroomlucht uit de dashboardblazers bij een stand op hi zonder de airco aan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.