Audi A4: Koelvloeistoflampje

Bouwjaar: 1997

Hallo, ik heb een Audi A4 Avant op gas (G3) uit 1997. Als het minder dan 5 graden is en ik start mijn auto, dan begint het koelvloeistof lampje te branden en te piepen. Echter, als ik het koelvloeistof nivo check, zit daar meer dan genoeg in. Iemand ervaring hiermee?

Ronjuan

Geplaatst door Ronjuan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


tempratuursensor vervangen en jou probleem is opgelost



paul,

Ronjuan (0), 19 jaar geleden

Hi Paul, thanks. Kun je me ook vertellen waar deze zit zodat ik het eventueel zelf kan vervangen.

En nog iets. De laatste tijd stinkt de auto erg als ik stil sta. Dan komt er een soort van overhitte motor lucht naar binnen, terwijl mijn temperatuur toch gewoon 90 graden aangeeft. De stank is het ergst als ik onder mijn linkerwielkas ruik, wat ook wel een beetje weg heeft van een benzinelucht. Maar als ik onder de motorkap kijk, kan ik niks vinden wat op een lekkage of iets dergelijks duidt.

Alvast bedankt voor een reactie,

Ron.

Ronjuan (0), 19 jaar geleden

Nou, die stank ben ik dan eindelijk achter. Ben even een stukje op benzine gaan rijden en vervolgens de motorkap open gedaan. Lekke benzineslang. Levensgevaarlijk ook nog eens. Nu kreeg ik net een belletje van de dealer of ze de slang mochten bestellen à 140 EURO excl. btw & montage!!! Zijn dit nou normale prijzen voor een slangetje van hooguit 20 cm. Ik schrok me suf en sta bij wijze van spreken nog na te trillen!!!

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi ron



of ga even op de sloop kijken deze auto's liggen er zat




paul,

Ronjuan (0), 19 jaar geleden

Paul, zou je kunnen aangeven waar de temperatuursensor zit, zodat ik hem eventueel zelf kan vervangen? Overigens is het zo dat wanneer de motor tegen de 90 graden loopt, het lampje weer uit gaat.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,



deze zit in een kunstof gedeelte van het waterkanaal een vierkant blokje met ook zo'n stekker erop.


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.