Audi 80: lampje voorgloeisysteem

Bouwjaar: 1993

Hallo,sinds ik een grote onderhoud heb laten doen aan mijn audi 80 tdi 1900 heb ik een probleem met het lampje van de voorgloeisysteem...Als ik de contactsleutel insteek en draai moet normaal dat lampje branden,maar dat doet het niet.Eens de wagen gestart is brand er geen enkel lampje,wat normaal is,maar na een paar minuten rijden begint het lampje van de voorgloeisysteem te pinken.
Wat betekend dit en wat moet ik doen om dit probleem te verhelpen?

drdre

Geplaatst door drdre (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

drdre (0), 19 jaar geleden

Zou het mogelijk zijn dat de garagist tijdens de onderhoud de 1 of ander stekker heeft uitgetrokken en vergeten terug in te steken? Zoja,hoe ziet deze stekker eruit en waar bevind zich deze?

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit betekend heel simpel dat er een storing in de computer van het motormanagement zit. Moet uitgelezen worden om deze storing vast te stellen en te verhelpen.

drdre (0), 19 jaar geleden

ben je daar zeker van?

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

ja, een knipperend gloeilampje tijdens het rijden betekend dat er een storing is in de computer of het gloeisysteem, beide uit te lezen middels diagnosestekker

drdre (0), 19 jaar geleden

Dus het kan ook zijn dat de stekker los zit of niet aangesloten

drdre (0), 19 jaar geleden

Kost dit veel om je wagen te laten uitlezen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.