Audi A6: LMM en turbodruk

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDi

Hallo allemaal,

Een paar dagen geleden even een log genomen van LMM en Turbodruk. Niet omdat er problemen zijn, maar gewoon voor het plezier. Het gaf volgend resultaat.

http://img228.imageshack.us/my.php?image...
http://img178.imageshack.us/my.php?image...
http://img205.imageshack.us/my.php?image...

Wat denken jullie? Toch maar de Luchtmassameter vervangen?? Wel vreemd dat ik geen verschil voel. De wagen rijdt nog altijd even goed. Misschien dat hij een beetje trekkracht verloren is…

Graag jullie reactie.
Frederik

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

frederik als je geen problemen hebt moet je ze ook niet maken ; ik zou er dus niks aan doen als het echt nodig is is het wat anders maar als je zelf al niks merkt moet je niks doen dat is zonden van de centjes.

groetjes jan.

Fredo (0), 17 jaar geleden

Toch maar de LMM vervangen door een van Mercedes (Pierburg). Gewoon omdat ik gelezen had dat de kwaliteit van de Pierburg ietsje beter is dan die van Bosch. Nu voel ik het wel. De auto trekt beter op. De LMM was dus blijkbaar wel aan vervanging toe... Toch bedankt voor de reactie Jan.

Frederik

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

ja frederich nu je hem vervangen hebt zal je het wel merken maar voor die tijd wist je het niet om dat langzaam begonnen is en ik ben zuinig dus als er geen klachten zijn zeg ik altijd afblijven .
maar mooi dat je verbetering voelt want dan heb je het niet voor niets gedaan.

groetjes jan.

Fredo (0), 17 jaar geleden

idd, altijd eerst een log maken, anders heeft het geen zin... Toch bedankt voor de reactie

mvg Frederik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.