Audi A6 2007: Luchtvering, radio, aanhanger verlichting

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUK, Motorinhoud (cc): 3200, Vermogen (kw): 188

Hallo allemaal.

Heb sinds kort een Audi A6 Allroad.
Auto rijd prima maar, soms zakt de luchtvering zo.
In de ochtend vaak gezakt maar niet altijd. Soms zakt (achter) ook zo onder het rijden, opnieuw starten dan komt ie weer omhoog. Overdag als de auto geparkeerd staat kan het ook zijn dat die in een paar uur helemaal is gezakt (achter) maar andere keer dan is het meer dan een dag goed.

Dat er iets ergens lekt lijkt mij dan niet het probleem. Zou het dan niet altijd na bijv 8 uur zakken? Nu is het binnen een paar uur of meer dan een dag en ook soms onder het rijden zo ineens.

Ik denk zelf dat er ergens kortsluiting/storing zit? Heeft iemand daar ervaring mee?

Wat meer opvalt, de radio doet het niet meer. Denk dat de module links achterin de kofferbak stuk is (vocht / ruitenwisser probleem?).
Ook doet mijn aanhangerverlichting het niet altijd zag ik, soms wel en soms niet. Ook net of daar ergens kortsluiting in zit?

En tot slot, de richtingaanwijzer naar links doet het meestal gewoon. Dan bedoel ik als je die even aantikt knippert deze 3 keer. Maar kan ook zo ineens zijn dat ik aantik en dan gaat die maar 1 keer knipperen.

Heb de auto nog niet uitgelezen. Aangezien er meerdere problemen zijn en allemaal aan de achterkant, dacht ik misschien heeft iemands anders een keer hetzelfde probleem gehad? En dus ook misschien een oplossing?

Bedankt!

Danlo

Geplaatst door Danlo (55) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1290) PRO, 1 maand geleden

Zou toch beginnen met uitlezen en de luchtvering eens flink inspuiten met zeepsop om op lekkage te controleren , zeiknat spuiten , dreft werkt goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.