Audi A3 Sportback 2011: module (stuurdoos) stads/breedteverlichting.

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900

Beste,
bij deze wagen gaat af en toe het verklikkerlampje in het instrumentenpaneel branden en geeft dan de info weer " stadslicht L defect. Na controle vind ik ook wel dat deze zwakker schijnt dan de R.
Na controle op storingen heb ik de volgende storing die opgeslagen is in de boordnetstuurdoos: voedingsspanning LED-module L dagrijverlichting en stadslicht, onderbreking/kortsluiting met plus.
Heb een officiële dealer (Audi) gevraagd voor de prijs van de sturingsmodule in de koplamp L en die geeft me de module van de gasontladingslamp door.
Is deze wel de juiste module voor dit probleem, of is er een andere module voor nodig? De persoon (magazijnier) kon me daar niet op antwoorden. Iemand van jullie wel?
Het artikelnummer van deze module die de persoon me heeft doorgegeven is: 8K0 941 597 E. Is deze dan ook correct? Kan iemand me hier een sluitend antwoord op geven? Alvast bedankt.

Frankie3226

Geplaatst door Frankie3226 PRO , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

bert klein PRO, 1 week geleden

Het nummer is van voorschakel ballast dimlicht alleen weet ik niet van toepassing op deze auto is.
Om het juiste nummer te verkrijgen heb ik wel het chassisnummer nodig.
Omdat dit af en toe gebeurt zou ik maar eerst verbindingen koplamp controleren omdat dit hoofdzakelijk op stadslicht wordt weergegeven,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 Sportback of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.