Audi A3 2013: TDI

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CLHA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Te traag en niet op temp komen vd motor en het koelwater, wat kunnen de oorzaken zijn? de indicatie vd temp is het niet, daar hij bij het uitlezen vd data ook een lage temp weergeeft, vaak minder dan 70°

eddyengels

Geplaatst door eddyengels , lid sinds 1 week geleden

4 Reacties

bert klein PRO, 1 week geleden

Hangt er van af productie datum voor 2013 of na te beoordelen op chassisnummer.
Nieuwste type G 13 koelvloeistof 2 electrische waterpompen en dubbelwerkende thermostaat, en een waterpomp mechanisch /electrisch om het systeem sneller op temperatuur te krijgen,misschien kort geleden aan het koelsijsteem gewerkt,en ontluchten van het koelsijsteem onjuist uitgevoerd .
Electrische waterpompen voor en achter het carter

eddyengels, 1 week geleden

productie eind 2013, is ingeschreven begin 2014, WAUZZZ8V3E1018606 , aan het koelsysteem is niet gewerkt tot nu toe.

eddyengels, 1 week geleden

hoe ontlucht je die correct?

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

Onder vacuüm vullen , maar op de diverse hoge punten de slangen los nemen , tankje vullen tot de rand en een beetje druk op het tankje zetten en zo het systeem ontluchten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.