Audi A3 2013: TDI

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CLHA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Te traag en niet op temp komen vd motor en het koelwater, wat kunnen de oorzaken zijn? de indicatie vd temp is het niet, daar hij bij het uitlezen vd data ook een lage temp weergeeft, vaak minder dan 70°

eddyengels

Geplaatst door eddyengels (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bert klein (85) PRO, 2 jaar geleden

Hangt er van af productie datum voor 2013 of na te beoordelen op chassisnummer.
Nieuwste type G 13 koelvloeistof 2 electrische waterpompen en dubbelwerkende thermostaat, en een waterpomp mechanisch /electrisch om het systeem sneller op temperatuur te krijgen,misschien kort geleden aan het koelsijsteem gewerkt,en ontluchten van het koelsijsteem onjuist uitgevoerd .
Electrische waterpompen voor en achter het carter

eddyengels (0), 2 jaar geleden

productie eind 2013, is ingeschreven begin 2014, WAUZZZ8V3E1018606 , aan het koelsysteem is niet gewerkt tot nu toe.

eddyengels (0), 2 jaar geleden

hoe ontlucht je die correct?

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Onder vacuüm vullen , maar op de diverse hoge punten de slangen los nemen , tankje vullen tot de rand en een beetje druk op het tankje zetten en zo het systeem ontluchten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.