Audi A3: Motor valt heel vaak uit

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 v6

heey toppers ,!

me audi a3 3.2 v6 valt steeds uit als ik over een drempel rijd
geeft steeds zelfde foutcode aan van inlaatlucht sensor heb k al vervangen en heel de auto nagekeken en niks help en auto doet nog steeds zelfde

Aanoelaa_007

Geplaatst door Aanoelaa_007 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik ben geen Audi kenner en ook niet van BMW

Een veel gemaakte vergissing (fout) is denken dat de ecu weet dat de LMM of een ander stuk electronica defect is.. Meestal is dat niet zo.. De ecu registreert op de in of uitgangen van de ecu een waarde welke hem niet aanstaat. En daar doet hij melding van..Veel voorkomende zaken zijn vervuiling waardoor het component verkeerde waarden registreert en die doorgeeft aan de ecu. Ook komt het voor dat ergens de bedrading slecht contact maakt of zelfs (tijdelijk) onderbroken wordt. Ook kunnen verop problemen zijn waardoor bv de LMM waardes meet welk niet acceptabel zijn voor de ecu. bv valse lucht lekkage ergens .

De storing doet me denken aan een bdp gever welke sluiting maakt. Ik zou ook de bekabeling naar de LMM of slijtage plekken controleren(massa of onderling contact of zelfs breuk)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.