Audi 80 1992: niet meer te starten

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 2.3 5 cylinder

Hallo ik heb een Audi Cabrio automaat uit 1992. Tijdens de laatste vakantie, na een paar uur gereden te hebben hoorde ik links in het dashboard een soort geknetter, een relai aan en uit gaan. Toen ik weer wilde starten na een kwartiertje sprong het lampje van de display van P naar D, zonder de keuzehandel te bewegen, en wil dan niet meer starten. Wanneer je de keuzehandel beweegt blijf hij op D staan. Wacht je een anderhalf uur dan doet hij het weer en blijf het display wel op P staan. Met korte ritjes, geen last, wel bij langer rijden.
Tijdens deze vakantie in Italie heeft hij bij een dealer aldaar gestaan deze heeft een oliezender en de accu vervangen, volgens hun moest het over zijn, dus niet, op de terug reis zelfde probleem.
Heeft iemand dit al eens mee gemaakt?? en wat kan er loos zijn??

jackdelft

Geplaatst door jackdelft (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Type en bouwjaar graag even invullen.

Hans

jackdelft (0), 16 jaar geleden

Hallo ik heb een Audi Cabrio automaat uit 1992. Wanneer de auto goed warm is en wordt uitgezet kan ik hem niet meer starten. Op het display, in het daschboard blijf de keuzestand op D staan, ongeacht in welke stand de versnellingshandel staat. Na loop van een klein uurtje lukt dit wel en reageerd de keuze handel wel en start de auto. Er is al naar alle aansluitingen gekeken en deze ingespoten en schoongemaakt.
Heeft iemand dit al eens mee gemaakt?? en wat kan er loos zijn??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.