Audi A4: Nogmaals luidsprekerproblemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Bij het aanzetten van mijn Concert2 autoradio, gaan de luidsprekers in een willekeurige deur soms niet aan (Altijd in max. 1 deur).Als ik het volume hoger zet, springen ze wel aan. Het is trouwens vaak de rechtervoorluidspreker die af en toe niet aanspringt, maar het zijn ook af en toe de luidsprekers in de andere deuren. (voornamelijk ook linksachter)
In alle gevallen zijn het beide luidsprekers in een deur (dus zowel hoge en lage tonen luidspreker) die niet aanspringen. Het is geen Bose installatie, dus versterker van de voordeuren zit in de radio, en versterker van de achterdeuren zit in de kofferbak.
Ik heb zo'n idee dat als ik een deur open en dicht heb gedaan dat het probleem dan optreedt als ik daarna dan de radio aanzet, maar helaas is dit niet altijd zo.
Zou dit probleem te maken kunnen hebben met een niet optimale massa, of een bepaalde kortsluiting ?
ps. Door de vorige eigenaar is achteraf een Carin - navigatiesysteem ingebouwd.

Woodie

Geplaatst door Woodie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

G@itP (0), 17 jaar geleden

Waarschijnlijk zijn de contacten in de doorvoer van de deur gammel, probeer maar eens met een geopende deur het rubber er af te trekken en vervolgens iets met de kabels te spelen. Is een bekend probleem van de A4 8E

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.