Audi A3: olie en temperatuur

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

beste mensen vandaag heb ik een rare dag beleefd met mijn auto ik reed onderweg wel een beetje snel en hard want had haast maar opgeven moment had ik de kachel aan gezet moter was op temp. op het begin gaf hij wel warme lucht paar minuutjes 3 5 ong. maar daarna gaf hij alleen maar koud even uit de auto uitgestapt gekeken en er was olie bij de intercooler zo een klodder en onder de intercooler ook daarna weer gestapt en ben ik naar huis gaan rijden ging de temp. van mijn auto omhoog en gelukkig was ik dicht bij mijn huis en heb ik de auto geparkeerd ik de slangen beken en ze zijn wel best hard wat is er in hemelsnaam mis met mijn auto a.u.b. ik wacht op reacties.

audi a3 pd quattro

Geplaatst door audi a3 pd quattro (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Controleer even je koelvloeistof niveau, is deze nog op peil bij koude motor ?

Liep de temp ook omhoog tijdens het laatste stuk rijden richting huis ?

Gr Stefan

audi a3 pd quattro (0), 13 jaar geleden

ya was ongeveer 2 a 4 tandjes boven de 90 graden morghe even naar de koelvloeistof niveau kijken is er ook een andere probleem met de intercooler ofsow

audi a3 pd quattro (0), 13 jaar geleden

ik heb net nog gekeken naar het expansie vat en die zat helemaal vol met zo een bruin smeuig spul ik denk dat de koppakking verbrand is of is er wat anders aan de hand

audi a3 pd quattro (0), 13 jaar geleden

ik heb tegelijker tijd ook de olie gechekt en er komt geen verschijnsel van olie of dergelijks helemaal droog vermoedelijk is het toch de koppaking volgens mij..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.