Audi A8: Onregelmatig stationare toerental enkel bij warme motor en trill

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0 tdi 155 kw

Audi A8 4e van 2004 km 165d

Ik heb laatste tyd probleem met mijn toerental die bij warme moter (90°) in stationair niet stabiel is en af en toe trilling heeft.

heb ook opgemerkt dat als automaat in D staat en dat ik in file ben (rem ingedrukt) gaat toerentel zik zak ( beneden - boven )

GEEN vermogen verlies Geen fout bij uitlezen ..

iemand een idee?


alvast bedankt grtz

ISO007

Geplaatst door ISO007 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Chris en Pat (0) PRO, 14 jaar geleden

Het zou de lucht massa meter kunnen zijn. Deze onderdelen kunnen de vreemdste dingen doen met het lopen van de motor en daar geen storing van opslaan.

Succes.

ISO007 (0), 14 jaar geleden

bedankt voor de tip maar meestal bij defecte lucht massa ontstaat vermogenverlies.. bij deze probleem is er geen vermogenverlies.enkel bij stationaire toerental en bij automaat in D (geremt) warme moter heb ik dat.
grtz

Chris en Pat (0) PRO, 14 jaar geleden

Inderdaad heb je meestal wel vermogens verlies... Als je misschien in de gelegenheid bent om de LMM even te wisselen met een andee auto is het nog te proberen maar om er maar even een nieuwe voor te kopen gaat wat ver denk ik.


Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A8 of stel zelf een nieuwe vraag.