Audi A8 Forum

Zoek & filter binnen 221.280 topics
205 topics gevonden | Pagina 1 van 9

Audi A8

De Audi A8 is een luxe sedan uit het hogere segment van het automerk Audi en wordt geproduceerd sinds 1994. Het is de vlaggenschipmodel van Audi en heeft door de jaren heen verschillende innovaties gebracht op het gebied van technologie, design en comfort. De huidige vierde generatie is gelanceerd in 2018 en wordt geleverd met verschillende motoropties en geavanceerde technologieën.

De Audi A8 heeft altijd bekend gestaan om zijn geavanceerde technologieën en luxe features. Een van de meest opvallende kenmerken is het Audi Virtual Cockpit-systeem, dat het dashboard vervangt door een volledig digitaal scherm. Verder heeft de auto ook een air suspension-systeem, waarmee de auto automatisch kan verlagen bij hogere snelheden en verhogen bij drempels of slechte wegdekken. Ook heeft de auto verschillende veiligheidssystemen, zoals een adaptieve cruise control en een noodstopsysteem.

De Audi A8 is een populaire keuze onder zakenmensen en liefhebbers van luxe auto's. Het heeft een strak en elegant design, een hoog niveau van comfort en geavanceerde technologieën die het rijden gemakkelijker en veiliger maken. De auto concurreert met andere luxe sedans zoals de BMW 7-serie en de Mercedes-Benz S-klasse.