Audi A4: Plus kabel losgehad, problemen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Hallo,

Ik heb sinds kort een Audi a4 (2001 B6 model).
Nu wou ik beginnen met het trekken van kabels voor mijn subwoofer.
Het is mij nu gelukt om de kabel vanaf de accu de auto in te krijgen.
Hiervoor moest ik de accu ook loskoppelen. Nu heb ik alles weer in elkaar gezet. Plus kabel eerst gemonteerd op de accu en daarna de min kabel. Zit alleen nu met hetvolgende probleem. mijn ESP lampje (lampje met driehoekje en rond pijltje) blijft nu constant branden. Ook staat de temperatuur meter nu op maximaal. (deze temperatuur meter deed het eerst ook al niet goed, alleen sochtends bij koud weer deed ie het,, en als ik smiddags van mn werk terug reed dan deed ie het weer niet.) Verder zie ik geen meldingen. auto start ook prima. Nu las ik op een forum in een of andere duitse handleiding dat je eerst wat handelingen moest doen nadat je de stroom er af hebt gehad? Weet iemand misschien hoe ik het probleem van het lampje en de temperatuur meter kan oplossen?

Mvg,
Siard

Siard22

Geplaatst door Siard22 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siard22 (0), 14 jaar geleden

Probleem van het ESP lampje is opgelost, deze gaat vanzelf weer uit na ongeveer een kilometer gereden te hebben. Het temperatuurmeter probleem heb ik nogsteeds , maar dit zal wel komen omdat die toch al kuren had?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.