Audi Tt: Probleem bij het inleren van nieuwe sleutels

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T

Hallo, laatst is er geprobeert om nieuwe sleutels in te leren voor mijn audi TT. Ik had een sleutel die volledig werkt. Nu heb ik drie sleutels waar de auto wel mee start en blijft lopen, maar bij twee sleutels blijft het wegrijblokkeringslampje knipperen. Bij 1 sleutel (een nieuwe) blijft dit lampje uit. (ze kregen er maar een goed ingeleerd!?!). Dit maar even zo gelaten, daarna geprobeert om de afstand bediening in te regelen, maar dit blijft niet in het geheugen staan !?!. Nu heb ik drie sleutels (werken dus voor de helft) en geen afstandbediening meer die werkt. Ze hadden het erover dat evt instrumenten paneel kapot is, maaaar ik had wel een sleutel die volledig werkte. Waar kan het probleem liggen. Verkeerd ingeleerd of toch iets kapot?
Alvast mijn dank

(een toevoeging, ze hebben eerst storingen uitgelezen, en niet gevonden!)

jeepee

Geplaatst door jeepee (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Brecht (0) PRO, 17 jaar geleden

Zou het gewoon allemaal nog s opnieuw proberen.
Brecht

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk de leesspoel van 1 van de sleutels stuk,als je 5 sleutels wilt inleren,en 1 daarvan is stuk,dan krijg je de overige 4 nooit ingeleerd.(ze moeten allemaal heel zijn).
Wat ze moeten doen is elke keer 1 sleutel inleren en dat met allemaal doen,als je er dan 1 niet goed ingeleerd krijgt,weet je dat die stuk is.
Succes,

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.