Audi A6: Problemen airco Audi A6

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 V6

Hallo,

Sinds kort heb ik problemen met de airco , af en toe komt er een gierend geluid uit , heb de werking van de airco laten testen , hierbij was alles oke , Toch vind ik het geluid niet echt goed klinken , als ik de "econ" toets indruk is het weg, Zit er soms te weinig olie in , hoe kan ik dit controleren en waar zit dit alles?
Tevens vind ik de lucht die uit de airco komt als deze aanstaat behoorlijk stinken , is hier iets tegen te doen ? waar vind ik het pollenfilter , en waar zit de verdamper , is deze makkelijk te reinigen bij een A6?

Alvast bedankt,
Alex

sanny01

Geplaatst door sanny01 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Pollenfilter zit rechts onder het voorraam onder de motorkap onder de zwarte plastic afdekplaat.
Het beste is wanneer je dit nog niet hebt gedaan om het systeem controleren bij een airco specialist en opnieuw laten vullen.

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Het gierende geluid kan ook simpel weg een slippende multiriem zijn; is die al eens vervangen, en wat is het fabrikaat van het ding?? Is ie van GATES (oude serie) dan heb je goede kans dat het de dader van het gejoel is.

Multiriemen van conti-tech of origineel kopen, dan zit je op dat gebied zeker goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.