Audi A3 Limousine 2015: Raar geluid!

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CZE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Als de motor stationair loop dan maakt de motor raar tikkend geluid. Echter alleen te horen in de auto zelf. Echt geen idee wat dat kan zijn. Als ik de koppeling intrap dan stopt het geluid weer. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

Nielsieee

Geplaatst door Nielsieee , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Als je de koppeling in trapt stopt de aandrijving van de versnellingsbak en wordt het 2 massa vliegwiel anders belast , zou kunnen dat 1 van deze componenten het getik veroorzaken , als je gas geeft gaat het geluid dan mee met het toerental?

    Jaa dat gaat wel mee maar is dan ook veel minder goed te horen. Maar nu hoor ik buiten de auto ook soort tik. Dat heel gelijkmatig tikt, - Nielsieee, 1 jaar geleden

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Denk dat we er zo van achter de pc niet uit komen , rij gewoon even langs de garage en laat hun luisteren .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.