Audi A6: REMPEDAAL IS HARD NA EEN NACHT STILSTAND

Bouwjaar: 1999

HALLO
IK HEB EEN AUDI A6 MET EEN REMPROBLEEM EN DAT IS ALS DE AUTO EEN NACHT HEEFT STILGESTAAN EN IK WIL HEM S'MORGENS GEBRUIKEN IS HET REMPEDAAL KEIHARD (NIET IN TE TRAPPEN),HEB IK EEN KLEIN STUKJE GEREDEN EN MOET DAN WEER REMMEN IS DE DRUK WEER NORMAAL.
IK HEB DE REMBEKRACHTIGER EN DE ABS POMP AL VERVANGEN,DE TERUGSLAGKLEP VAN DE VACUUMSLANG IS OOK VERVANGEN,DE REMMEN ZIJN VANNIEUWE ONTLUCHT.
WIE WEET HIER MISSCHIEN RAAD MEE ALVAST BEDANKT

GROETEN FRANS

GROOT

Geplaatst door GROOT (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoe lang heb je dit al? Misschien zit er te veel water bij de remvloeistof en bevriest deze (nog nooit meegemaakt zelf trouwens). De remvloeistof moet dan ververst worden.

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Afstelling van je rempedaal goed?? Anders kun je vervangen wat je wilt maar als deze te strak staat dan soupleert er gewone lucht bij en dan verlies je vacuum.
Als je s`ochtens dat keiharde hebt ( ik heb het over de rem) en tijdens het starten houdt je je voet op de rem zakt dan je pedaal wat door naar beneden??

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


s'ochtens keihard en dan ook nog de rem......!! er op.


daaa's lekker..

wwwhahahagaga,


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.