Audi A4-Avant: schuurend geluid tijdens sturen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb een probleem, wanneer ik stuur hoor ik een schuurend geluid, aak bij stilstand van mijn auto en ik raak het stuur aan en geef bv een tikje naar links of rechts hoor ik van onder de
auto een schuurend geluid alsof er iets mix is met de stuurbkrachtiging......
moet of kan ik ergens olie of iets dergelijks vullen????

jan venmans

Geplaatst door jan venmans (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Lijkt denk ik op iets van de stuurpomp oid wat je hoort. Zou kunnen dat je een lek hebt en dat hij droogloopt maar kan net zo goed iets anders zijn. Ik zou dit even aan de garage laten horen want geluiden zijn moeilijk te beoordelen vanachter de pc.

jan venmans (0), 12 jaar geleden

het reservoir van de hydraulische olie stond zwaar in de min,,,, bij broekhuizen een fles speciale olie gehaald,,,, 17,00 euro,,,,, bijgevult en het probleem is verholpen.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Ja oke dit is tijdelijk want dit mag niet leeglopen dus heb je een lek ergens in het hydraulisch gedeelte van je stuurbekrachtiging. Zou toch naar de garage gaan om te zien waar het lek zit. Stuurhuis lek kwam wel eens voor, maar in een gunstiger geval is een leiding oid lek.

jan venmans (0), 12 jaar geleden

oke,, zal t in de gaten houden.
dank je voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.