Audi A6: Sleuteltoestand.

Bouwjaar: 1995

Audi A6 2.5TDi, 1995. De motor slaat soms niet aan. De testkast geeft aan: fout sleuteltoestand. De antenne (zo noem ik hem maar)om het kontaktslot is 2 jaar terug al eens vernieuwd. Zou deze weer defekt kunnen zijn of kan er ook iets met de sleutels zijn?. P.S. Met de reservesleutel zijn er ook problemen.
Bij voorbaat dank.

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ptjm (0), 18 jaar geleden

Hallo

Ik heb dit bij mij ook mee gemaakt, dit was bij mij de connector bij de leesspoel (contact slot), ik heb de connector open gemaakt en de beide draadjes vast gesoldeerd, ik heb hierna geen last meer gehad.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan ook dat het kabeltje van de leesspoel naar de unit van de startblokering klem zit tussen het stuurverstellingsmechanisme of een van de kunstof afdekkappen. Kabel beschadigd dan en gaat gammel contact maken. (zit nog niet geintegreerd in het instrumentenpaneel bij dit type, maar is los achter het dashboard gemonteerd)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.