Audi A6: Spanrol distributie riem vervangen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 96 kw AVF

Hoi allemaal,

Kort geleden distributie vervangen bij mijn audi(riem,looprol,waterpomp)behalve spanrol want die was beschadigd.Ik heb voorlopig de oude spanrol gemonteerd maar nu wil ik de nieuwe vervangen voor de oude.Mijn vraag is of alles weer af moet of ik de krukas ergens anders kan markeren.
Alvast voor jullie reactie.
Mvg, Nehro

nehro

Geplaatst door nehro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

de Dokter (0), 13 jaar geleden

Hallo,

Je kan op elk tandwiel een merkteken zetten met lakstift of i.d.

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

eerste vraag die in me opkomt, hoe kom je er bij om een beschadigde spanrol weer in te bouwen......... Als je die motor stuk wilt hebben kun je hem ook wel gelijk bij mij afleveren. Bespaar je dan de distributieset.

Antwoord op je vraag, ja de hele handel mag weer los. En officieel mag een distributieriem niet meer opnieuw gespannen worden en dient opnieuw vervangen te worden.

succes.

nehro (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie ik heb de oude spanrol laten zitten maar de nieuwe die in de doos zat was kapot en nu heb ik een nieuwe gekregen van de leverancier en die wil ik dan vervangen voor de oude die nu erop zit.Maar audi 4 bedoel jij dat de riem nieuw in moet want er zit al een nieuwe op.
Mvg, Nehro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.