Audi A4: starten en stationair lopen/ benzenemeter geeft goede waarde nie

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Beste allemaal,

Als ik mijn audi start slaat de motor direct aan en loopt ook mooi maar slaat ook direct weer af. Dit fenomeen doet zich een aantal keren achter elkaar voor en na een keer of drie/vier blijft de motor normaal lopen. Verder loopt de auto perfect 234000 km op lpg en op benzine. Gebeurd niet altijd maar de laatste tijd heb ik daar wederom last van. Als het probleem zich voordoet loopt de motor nog op benzine i.v.m het starten.

Verder denk ik dat mijn benzine meter niet goed aangeeft. Als ik alleen het contact aan zet heb ik meer als een halve tank benzine wat ook klopt met de inhoud. Als ik start dan geeft de meter nog minimaal aan en gaat het benzine lampje branden.

Al vast bedankt voor de reacties.

groet Michel

honfleur

Geplaatst door honfleur (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen ivm de wegrijblokkering.
Probeer eens de reservesleutel,blijft hij dan wel lopen is de sleutel defect.

honfleur (0), 15 jaar geleden

Beste Ricky

Bedankt voor je advies. Auto is inmiddels bij de audi dealer geweest en heeft het probleem gerepareerd. Had inderdaad te maken met de wegrijblokkering. Ontvangstkabel die het signaal van de sleutel ontvangt is vervangen. Men kende he probleem bij het bouwjaar 1996.

groet Michel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.