Audi 80: Storing aan carburatie

Bouwjaar: 1991

Gisteren bij thuiskomst vertoonde mijn audi 80 iets wat ik nog niet in al die jaren dat ik hem heb, gedaan heeft, ik hoor een relais in en uit schakelen onder het dashboard en de motor loopt hoogtoerig en dan weer laagtoerig (stationair). Het relais dat ik hoor is waarschijnlijk van de electrische choke die tevens in en uitschakeld bij de carburateur. Kan mij iemand een tip geven wat ik kan ondernemen om dit euvel te verhelpen? B.v.D.
Groet Christiaan...

Christiaan1695

Geplaatst door Christiaan1695 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Jos5920 (0), 18 jaar geleden

waarschijnlijk de stappenmotor succes !

Christiaan1695 (0), 18 jaar geleden

Jos, je hebt gelijk, was de stappenmotor, heb het euvel al verholpen, best een duur onderdeel, 300 euro. Heb de oude stappenmotor eens open gezaagd, zat een scheurtje in het membraan.
Bedankt voor je reactie,
Groet Chris...

koen6346 (0), 18 jaar geleden

Hallo, ik heb het zelfde probleem, is de stappenmotor da zwart ding op de carburateur met da vacuum slangetje eraan?

koen

Jos5920 (0), 18 jaar geleden

Nee, het is wit en het zit inderdaad bij de caburateur , er steekt een stangetje uit en er zitten wat slangetjes aan. Het stangetje drukt tegen de gasklep, en geeft wat weerstand .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.