Audi A8: storing verstuiver naaldslag g80 onderbreking kortsluiting naar

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: ake

hallo wie weet wat deze storing betekend auto loopt verders goed,alleen klant klaagt af en toe bij snelheid boven de 150 dat de auto inhoud en begint te walmen, reeds vervangen carterbeluchtingsfilter , brandstofffilter,distriebutieriemen foutcode is en blijft naar het wissen foutcode 00542 nou de vraag wat is de functie van g80 kan deze eventueel kabel verwijderd worden of is deze sensor echt van belang groeten moni...ps de auto start en loopt verders goed.

moni

Geplaatst door moni (0) badge , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

14 jaar geleden - audia4

badge

als die naaldslagsensor niet nodig was bouwde audi hem niet in...... (duur onderdeel)


ding is een onderdeel om de timing van de brandstofinspuiting te bepalen en daar de boel op af te regelen.

bedrading van de ecu naar de naadslagsensor doormeten; is dit in orde, trek de portomonaie en haal een nieuwe verstuiver met naaldslagsensor.

13 jaar geleden - moni

badge

hallo allemaal vandaag even naar de nokkenassen gekeken via oliedop ,blijkt dat deze op de nok iets zijn afgesleten is dit normaal en kan dit verklaren de storing van de naaldslag verstuiver????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A8 of stel zelf een nieuwe vraag.