Audi 80: stotteren van de motor

Bouwjaar: 1994

Als de motor koud is als ik weg rijd dan op het moment dat de automatische choke aan slaat bij ong 40 graden watertemperatuur dan begint mijn auto te stotteren. Daarna rijd hij goed dan wil mijn temperatuur weleens teruglopen en dan begint hij weer te schokken. Weet iemand hier raad mee.
MVG rinus

repos

Geplaatst door repos (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Temp mag niet teruglopen, beginnen met de thermostaat vervangen, O-ring van de afdichting gelijk meebestellen, die heb je ook nodig. Temperatuursonde kan ook van invloed zijn. Blauw is van de computer. Dingen gaan nog al eens stuk en kosten niet de hele wereld, dus ook meteen vervangen kan geen kwaad.

succes

repos (0), 20 jaar geleden

Ik heb 2 weken geleden een keer zonder benzine gezeten. En ongeveer vanaf die tijd heb ik het probleem dat als ik mijn auto 's morgens koud start en ga rijden, dan gaat de auto naar een minuut of 10 ineens een paar keer schokken. Net alsof de auto geen benzine krijgt. Waarschijnlijk gebeurd dit met het dichtgaan van mijn choke. Daarna is het over maar dan loop de temperatuur soms wat terug, op dit moment begint mijn auto weer te schokken. Ik dacht eerst dat dit misschien vuil is, en dat misschien mijn benzinefilter vernieuwd moet worden. Mijn temperatuur staat op 80 graden en dan weer ineens op 90 graden. Dit schommelt af en toe.

in afwachting van uw antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.