Audi A6 Avant: Trillen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 quatro

Hallo,
Sinds gisteren heb ik het volgende probleem met mijn A6. Hij trilt ligt bij het stationair draaien. Als ik optrek wordt het trillen erger. Heb ik een bepaalde snelheid bereikt, laten we zeggen 50 km, en ik laat het gas iets los dan wordt het trillen minder. Geef ik gas dan wordt het trillen erger. 4 weken geleden zijn de koppelingsplaten vernieuwd. Iemand enig idee wat de orzaak kan zijn? Alvast bedankt.
Coen

pito

Geplaatst door pito (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Is het gekomen na het vervangen van de koppeling? Zoja,dan terug naar die garage gaan.
Trillen tijdens gasgeven ligt meestal aan de aandrijfassen,maar daar gaat de motor niet stationair van trillen,dat zal weer ergens anders aan liggen.

pito (0), 14 jaar geleden

[quote=ricky]Is het gekomen na het vervangen van de koppeling? Zoja,dan terug naar die garage gaan.
Trillen tijdens gasgeven ligt meestal aan de aandrijfassen,maar daar gaat de motor niet stationair van trillen,dat zal weer ergens anders aan liggen.[/quote]
Hoi Ricky,
Het is niet indirect gekomen na het vernieuwen van de koppelingsplaten. Ik heb na het vervangen ongeveer 4 weken zonder problemen rondgereden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.