Audi A3: Trillen en slecht schakelen

Bouwjaar: 1997, Motorcode: 1.6

Beste mensen,

Ik heb een jaar geleden een soortgelijk bericht geplaatst . Ik heb een A3 van 1997 die ondanks vele diagnoses en "reparaties" maar blijft trillen in de pedalen. en naar mijn idee rumoerig blijft lopen.

Het is begonnen na het vervangen van de koppeling , dit is overigens niet door een dealer gedaan. Inmiddels zit er een revisie bak op en zelfs een tweede . In de originele bak was het differentieel versleten. En hij blijft trillen in de pedalen met name met " zwaardere" belasting.

Om een lang verhaal kort te maken , ik ben inmiddels duizenden euro's kwijt maar nog geen steek opgeschoten. Zijn er ook mensen die ECHT verstand hebben van dit soort problemen ipv geldzuigende dealers die je van het kastje naar de showroom sturen.

Graag uw reactie

Bvd E.Willlemse

FPA Willemse de Wit

Geplaatst door FPA Willemse de Wit (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bruko (0), 17 jaar geleden

Hallo is er toevallig een andere aandrijfas onder gegaan die wat uit balans is ????

Gr Wim

FPA Willemse de Wit (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Nee niet dat ik weet. Deze waren in ieder geval niet aan vervanging toe.

Gr Erik

snaponboy (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik zou de binnenste homokineten eens wisselen met elkaar links naar rechts en rechts naar links. Maak ze eerst even goed schoon en doe er even nieuw vet in want dit droogt ooit wel een in! succes

FPA Willemse de Wit (0), 17 jaar geleden

Ok zou misshien kunnen. Het klinkt vreemd. Hij heeft een dag als een trein gelopen. De motor begon wat in te houden en schoot daarna als een speer weg zonder trilling of rumoerig geluid. nog geen half uur later bleek er een weerstand in de bougiedop defect te zijn en liep hij ook op drie poten. Inmiddels zit er een nieuw setje kabels op maar liep wel weer als vanouds. trillen en rumoerig.

Hij kan dus wel goed lopen maar hoe dit in godsnaam kon ????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.