Audi A6: vastzitten navigatie CD

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 tiptronic

De CD rom van mijn navigatiesusteem blijft vastzitten in het dashbord. het bedieningsknopje met het "vlaggetje" naast de inbrengsleuf diverse malen ingedrukt zonder resultaat. Wie heeft een slimme tip hiervoor? Alvast dank

Verder tiptronicbak net terug uit de garage i.v.m. vervangen defecte regelunit van de aut. versnellingsbak (kosten 1500 euro).
Tijdens het rijden schoot de bak spontaan in z'n N-stand, begonnen de versnellingslampjes op het dashbord rood te knipperen en was de oplossing de auto weer onder controle te krijgen door door te schakelen naar de S-stand, even wachten en daarna weer in de D.
Komt dit probleen vaak voor en is hier bij de importeur nog een poging te wagen op basis van coulance e.e.a. deels vergoed te krijgen.
Wie heeft dit probleem vaker aan de hand gehad?

audijohn

Geplaatst door audijohn (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Je komt net uit de garage en je hebt gelijk dit probleem? Dan gelijk weer terug gaan.

Je bedoeld dat de eject knop niet werkt? Wat meestal wel werkt zonder hem open te schroeven is door de radio los te halen van dashbord en dan heel erg flink gaan schudden (heel snel) op het moment dat hij de cd aan het lezen is,vaak geeft hij dan na een aantal seconden error aan en spuugt de cd eruit.(beetje beun oplossing,maar werkt vaak perfect).

nehro (0), 15 jaar geleden

Is de cd wel orgineel want als het gaat om een gecopieerde dan zit die vast.
Nehro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.