Audi 90: verbruik

Bouwjaar: 1988

ik heb het idee dat ie een beetje veel verbruikt aan brandstof t is niet vanwege de prijzen dat boeit me niet maar om het max. vermogen eruit te halen ben blij met mijn 90 quattro alhoewel moelijk onderdelen te krijgen. 2.3i mooie sound goede rijprestaties maar af en toe slaat hij af en af en toe loopt ie op 12 toeren t lijkt of ie op 4 poten loopt i.p.v 5 co meting was goed waar moet ik op zoeken voor mij is het nieuw heb een 80 quattro die is heel anders 2.2i

Bektas

Geplaatst door Bektas (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Opbrengst verstuivers met 5 bekerglazen tegelijk testen en vergelijken, verstuivers onderling verwisselen en weer vergelijken, gaat het opbrengstprobleem met de verstuiver mee dan zijn die aan vervanging toe, anders is het de brandstofverdeler. Moet de brandstofpomprelais hiervoor overbruggen en de luchtweger iets lichten. Beste is testen bij minimale doorstroom, bij deellast en vollast. (klep iets lichten, half lichten en geheel open.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 90 of stel zelf een nieuwe vraag.