Audi A3: Vervangen antenne

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDi

Onlangs heb ik een complete set van antenne+bekabeling+versterker aangeschaft ter vervanging van de originele antenne.

Als eerst zou ik willen proberen of de nieuwe spriet+voet past op de originele kabel. Dan zou de kabel kunnen blijven zitten. Is deze ook 150 Ohm?

Indien dat niet past, moet er een nieuwe kabel gelegd worden vanaf dak naar achterzijde radio. Hoe kan dat het beste gedaan worden?

Graag ontvang ik een handleiding om dit netjes uit te kunnen voeren.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Hans

Hans88

Geplaatst door Hans88 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 13 jaar geleden

als je de antenne vervangt dan moet je inderaad de kabel best mee vervangen dit kan je best door langs een kant de hemel los te maken tot vanvoor dat wil zeggen de hendels verwijderen de slijl vooraan en in het midden dan de onderdash verwijderen tot aan de radio

Hans88 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de antwoorden.

Bij de antenne achter kun je lampjes loshalen en kunsstof van dakhemel. Het is dan mogelijk de nieuwe antennekabel via linkerachterstijl naar beneden te laten lopen. Vervolgens kun je hem achter beplating langs naar dorpel voer en dan achter dashboard langs naar radio.
Radio vindt nu direct zenders!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.