Audi A6: Verwijderen van geleiderol van visco ven

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 v6

Ik ben mijn distributie riem van een audi a6 aan het vervangen, maar ik krijg de steun van mijn visco vin er niet af, ik weet dat de visco er met linkse draad op zit, deze heb ik al verwijdert, maar nu wil ik die steun weg halen om mijn riem en spanners en rollen te vervangen, ik heb er een bout uit gedraait die er onder zit en een die onder de polie zit, dit waren bijde inbus bouten! Kan mij iemand vertellen wat ik verkeerd doe of hoe ik deze er af krijg!
Alvast bedankt Alex

a van meer

Geplaatst door a van meer (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

erwinvn (0) PRO, 14 jaar geleden

achter de poelie van de viscokoppeling zitten nog twee boutjes.
Deze kan je bereiken door de gaatjes in de poelie.

a van meer (0), 14 jaar geleden

He erwin ik heb er al een gevonden, maar zit het tweede boutje dan ook achter de middelste 3 gaatjes of zit deze achter de sleuf gaten die in de poeli zitten? En is het tweede boutje ook inbus 5? Zijn hier afbeeldingen of plaatjes van te vinden!

erwinvn (0) PRO, 14 jaar geleden

Achter de sleufgaten, inbus 6

a van meer (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de info, er zit inderdaat nog een bout achter de poeli, het waren er wel echter twee, een m6 bout, en een m8 bout! De m6 bout zat achter de binnenste drie gaatjes van de poeli en de m8 zat onder aan de steun door een sleuf gat van de poeli!
Alex

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.