Audi A3 Sportback 2002: waarschuwingslicht driehoek met uitroepteken in een cirkel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: bfq, Motorinhoud (cc): 1600

hallo iedereen,

mijn zoon heeft een 2-tal weken geleden een AUDI A3 bj 2002 aangekocht aan een relatief goedkope prijs. de verkoper gaf een extra korting omdat mijn man dacht dat er een klein defect was, bobijn in de motor die waarschijnlijk aan vervanging toe was.
tijdens proefrit van kilometertje geen vuiltje aan de lucht.
bij het naar huis rijden echter ging het lampje(driehoek met uitroepteken in cirkel) echter al branden en viel de auto stil.
wat ook vreemd was, was het feit eens de auto opnieuw gestart was dat we deze niet meer konden uitschakelen. Als je de lichten uitdoet, lukte dit wel weer. bij nazicht in de garage dachten ze het probleem gevonden te hebben, de schakelaar van de lichten werd vervangen en de auto kon weer verder. probleem met lichtje was echter niet verholpen. uitlezen van de auto lukt totaal niet. er kan geen connectie gemaakt worden met de computer. de auto heeft ook totaal geen vermogen meer als je mee rijdt. Bij nazicht blijkt er al redelijk wat vervangen aan de auto maar de vorige eigenaars hebben probleem blijkbaar niet gevonden.
is er iemand die dit probleem herkend?
alvast bedankt

deleen

Geplaatst door deleen , lid sinds 5 maanden geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Simpel auto terug brengen , is verkocht met een verborgen gebrek .

lange-frans, 5 maanden geleden

vreemd dat hij ook niet uit te lezen is ....... geen vermogen is noodloop .......is dus iets stuk .gezien je niet kan uitlezen wordt het gokken ( gaat dus duur worden) ....denk dat je beter net wat Kaleido 1 zegt terug brengen die auto ..

lange-frans, 5 maanden geleden

zou ook eens google op audi ABS storings lampje of vag lampje(driehoek met uitroepteken in cirkel.... staat veel info gelijkend op deze uitdaging....... staan ook goedkope zelf te doen oplossingen bij .

deleen, 5 maanden geleden

Heb al wat gezocht op lampjes maar voorlopig nog niets gevonden. We hadden al gevonden dat de massakabel niet goed bevestigd was en garagist denkt dat er ergens slechte connectie is met de boordcomputer. Maar Werkuren kosten natuurlijk ook 😔. Bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 Sportback of stel zelf een nieuwe vraag.