Audi A3 1999: 1.8t schommeling toeren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AJQ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 180

Sinds een paar weken heb ik een a3 1.8t. Nu sinds een weekje krijg ik het probleem dat (meestal aan het einde van de rit) de auto in de toeren begint te schommelen en de auto begint te hikken. Dit komt voornamelijk voor in de 1e en 2e versnelling. Dit houdt zich dan ongeveer 10 seconden aan waarna alles weer normaal lijkt te zijn.

Nu wil ik er met iemand naar gaan kijken, maar wil graag een beetje weten waar we naar moeten kijken voor we eraan beginnen.

LMM kan het niet zijn, wat ik meer lees op forums, want deze is uitgeprogrammeerd omdat er een Forge blow off valve in zit. Verder zit er een 4 bar brandstofpomp in en heeft hij 1 jaar geleden een grote beurt gehad.

trebbor98

Geplaatst door trebbor98 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.