Audi TT Roadster 2015: Water in achterklep

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CJX, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 228

Wanneer de auto in een regenbui heeft gestaan valt het meteen op dat tijdens het openen van de achterklep er een flinke hoeveelheid water naar beneden sijpelt richting de bekleding. Het water komt uit het middenstuk van de achterklep. Je hoort ook dat er veel water in de klep zit. Waar kan dit aan liggen? Is het het mechanisme van de spoiler waar uiteindelijk water in komt te vallen tijdens een regenbui? Ik zie zo 123 niet waar het anders aan kan liggen.

Ronny007

Geplaatst door Ronny007 , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Zit er niets verstopt door vuil , afvoergaatjes ?

Ronny007, 3 maanden geleden

Sorry voor mijn trage reactie. Ik moet de auto nog naar de dealer brengen, voor nu staat hij lekker binnen dus ervaar ik op dit moment geen problemen. Ik update dit topic zodra er meer bekend is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT Roadster of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.