Audi A6: Wegrijdblokkering na vervangen cockpit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Ivm defect display heb ik de cockpit van mijn Audi A6 vervangen, deze doet het helemaal prima echter het lampje van de wegrijdblokkering blijft branden op de nieuwe cockpit en na starten slaat motor direct af.
Plaatsen oude cockpit en alles werkt weer perfect.
Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt!!

MJL 2007

Geplaatst door MJL 2007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

marco de wegrijblokkeerring moet worden aan gepast dit kan je waarschijnlijk niet zelf je zult er dus mee naar de dealer moeten want deze opassen ze aan via internet.

groetjes jan.

Fredo (0), 17 jaar geleden

idd, naar de dealer met al je sleutels en je code die je kreeg bij aankoop van de auto. Bij de dealer het oude paneel vervangen door het nieuwe en zij coderen het nieuwe instrumentenpaneel terug...

MJL 2007 (0), 17 jaar geleden

De Dealer werd een erg dure optie (€ 200,- ex BTW).
Deze verwees mij echter zelf door naar een zgn. kilometerresetter en deze heeft uiteindelijk eea gecopieerd van de oude cockpit naar de nieuwe cockpit voor € 45,-. En eea doet het weer prima!

In ieder geval bedankt voor de reacties!

Fredo (0), 17 jaar geleden

Wat is dat voor zever. Je hebt wel al een nieuwe cockpit he. Ze moeten alleen je anti-start-code overzetten. Heb net hetzelfde gedaan met een A6. De dealer vroeg hier wel een 50€ voor (veel geld voor hetgeen ze eigenlijk doen).

Bij mij was het van een gewoon standaard paneel naar een paneel waar ik de pijlen van de navigatie en de boordcomputer op wou.
als je wat meer info hierover wenst, laat het dan maar weten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.