BMW X5: 2 tal vragen over een bmw x5

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0

hey hallo.
ik had een 2 tal vragen over een x5.
kan ik zonder problemen zo de remblokken van zo n auto vervangen?
dit vraag ik omdat ik heb gehoord dat bij sommige mercedessen dit al problemen op kan leveren ivm het losnemen van de remindicators,deze moeten dan weer bij de mercedes garage aangemeld worden.

vraag 2: deze auto heeft ook een probleem met de accu deze wordt telkens leeg getrokken,er is al een zwaardere accu in geplaatst en de lek stroom is ook gemeten maar deze liggen ruim binne de tolerantie s.
als de auto elke dag wordt gebruikt is er niets aan de hand,maar zogauw de auto een dag of 5 stilheeft gestaan kamt hij met startproblemen.


ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.
alvast bedankt grs walter.

walter11908

Geplaatst door walter11908 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jochem71 (0) PRO, 16 jaar geleden

De remblokken kun je bij deze auto nog gewoon vervangen bij nieuwere BMW's moet je net als bij Mercedes aan de auto bekent maken dat er nieuwe blokken en sensoren op zitten en dat moet bij de dealer gebeuren, maar de X5 heeft dat nog niet.
Het accuprobleem zegt mij niet veel maar als het steeds zo is dat hij na een aantal dagen leeg is zou het niets anders kunnen zijn dan dat er te veel stroom word afgenomen in ruststand(er van uitgaande dat de accu goed is).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.