BMW 3-Serie: 318i maakt ratelend/bonkend geluid wanneer ik gas los laat!

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

Sinds ik mijn auto heb, maakte deze een ratelend geluid wanneer ik het gas los laat. Dit gebeurd in elke snelheid die ik rijd, maar naarmate ik harder rijd klinkt het harder. Het is mij een raadsel hoe ik dit op kan lossen. Wat ik verder weet, is dat het niet afhankelijk is van het motortoerental, en dat het achter weg komt.

Ik hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden, alvast bedankt hiervoor.

Groetjes
Sytse

SytseE36

Geplaatst door SytseE36 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik gok op differentieel, maar ik kan hier het geluid niet horen.

SytseE36 (0), 13 jaar geleden

Okay, dan zal ik dat volgende week even controleren, maar ik vind het wel vreemd dat het geluid alleen hoorbaar is op het moment dat ik het gas loslaat. Het is inderdaad wat moeilijk te bepalen zonder het geluid, maar heel hartelijk bedankt voor je reactie!

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Krik hem achter eens omhoog, dus met beide wielen van de grond af en laat hem eens draaien, bv in de 3 en dan de koppeling voorzichtig omhoog laten komen, misschien kom je zo makkelijker erachter..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.