BMW 3-Serie: 325td 1991 bij koude motor start ie niet??

Bouwjaar: 1991

ik heb sinds kort 325td liep altijd in 1 keer, nu start ie slecht als de motor koud is?? wie kan mij helpen??

emiel24

Geplaatst door emiel24 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Arie560 (0), 18 jaar geleden

Gloeibougies al nagemeten? Compressie nog in orde?

emiel24 (0), 18 jaar geleden

ik heb er zelf niet echt veel verstand van maar mischien kan je je/iemand vertellen waar ik het eerst mee moet beginnen, of dat het een kwaal van bmw is mischien?? hij heeft ook 372000km gelopen?? weet niet hoeveel zoon motor kan draaien???

Arie560 (0), 18 jaar geleden

Met die km kan er wel meer zijn dat niet meer goed werkt, tijd om naar de garage te gaan dus. Als die motor goed zijn onderhoudsbeurten heeft gekregen er niet vernield is geweest dan kan er nog wel wat bij.

C. Verwijs (0), 18 jaar geleden

Heb hetzelfde probleem gehad. Bij mij was de oplossing het plaatsen van een terugslagklep in de brandstofleiding. Ik ga er hier vanuit dat je dezelfde symptomen ondervind als ik met de mijne en dat was dat hij gewoon goed starte met meer dan 35 liter brandstof in de tank, bij minder liep de brandstofleiding na verloop van tijd leeg de tank in.

emiel24 (0), 18 jaar geleden

ja dat heb ik ook als er bij mij rond de 15liter in zit slaat ie niet meer aan?? heb hem nu vol getankt en s,morgens gewoon in 1 keer starten!!! waar heb jij die terugslagklep geplaatst? en is waar ken je die kopen? is dat origineel bmw onderdeel??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.