BMW 5-Serie: Achterklep gaat steeds van de vergrendeling af

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Bij onze BMW e39 touring, gaat sinds kort automatisch de achterklep open als we de klep weer dicht doen hoor je de vergrendeling maar binnen een minuut gaat het weer open.Wie kan ons helpen?

Jacvand

Geplaatst door Jacvand (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

j.baars (0), 8 jaar geleden

Kortsluiting kabeldoorvoer dak naar klep.

Jacvand (0), 8 jaar geleden

Dank voor de snelle reactie,gebroken kabels gerepareerd maar het probleem is niet opgelost!

beemerke75 (0), 8 jaar geleden

Je schakelaar om achterruit te openen is waarschijnlijk defect.Als je kabel van achterklep inorde zijn is dit meestal het defect gebeurd wel meer bij deze types. deze schakelaar word ook tooth genoemd als je deze bij de dealer gaat bestellen.

Jacvand (0), 8 jaar geleden

Dank voor de reactie maar de achterruit blijft wel dicht,het is de klep zelf die openspringt, het is haast niet mogelijk dat het een kabelbreuk betreft, omdat de klep soms dagen dicht blijft en dan weer momenten van absoluut niet wat we ook proberen! We gaan verder met zoeken, allereerst gaan we nu zoeken bij de handgreep van de klep.

GJBAutos (0) PRO, 8 jaar geleden

Kabel breuk is heel goed mogelijk, zeker als de uiteinden nog af en toe tegen elkaar aankomen. Kan ook de schakelaar van de klep zelf zijn.

gr Martin

Jacvand (0), 8 jaar geleden

Dankjewel voor de tip,daar had ik ook al aan gedacht!Alle draden ga ik nu maar vervangen dat lijkt mij de enige oplossing!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.