BMW 3-Serie: achterruitwisser touring

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

hoi ,

plotseling staat mijn achterruitwisser halverwege stil. en is geen beweging in tekrijgen.
zekeringen zijn gecontroleerd. = ok
pomp v/d ruitensproeier werkt ook niet.

het betreft een 320i Touring uit 2000.

iemand ervaring / oplossing ?

Sakimoto

Geplaatst door Sakimoto (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

lukas jansen (0), 13 jaar geleden

De bedrading van de achterklep wil wel eens breuken vertonen daar waar deze het dak in gaan.Denk dat daar de storing zit.

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Als de arm niet meer heen en weer wil (Dus mechanisch vast zit) is je doorvoer door het raam verrot/vastgelopen, gebeurt heel erg vaak en als je dan de ruitenwisser bedient schakelt ie naar verloop van tijd automatisch uit en werkt je pomp ook niet meer.

gr Martin

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou de motor stroomloos maken. Als het systeem gangbaar is moet je de motor met de hand weer in de ruststand kunnen zetten. Er loopt altijd nog spanning naar de motor om hem in de ruststand na commando te kunnen zetten. Pomp en sproeier hebben de zelfde zekering. Succes.

Sakimoto (0), 13 jaar geleden

hoi,

bedankt voor jullie reacties.
ik zal de bedrading nalopen, weten jullie uit ervaring welke slangthule ik moet hebben ( enkele links of dubbele rechts v/d klep.?)
p.s. ik heb vorig jaar de zekering getrokken van het achterruitje... weten jullie welke zekering dat is? CV-touring misschien ?

alvast bedankt

groet Sakimoto

lukas jansen (0), 13 jaar geleden

Even de bekleding aan de binnenkant loshalen en de draden vanaf de wissermotor volgen.Ik dacht dat het de linker was maar zeker weet ik het niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.