BMW 5-Serie 2005: Adaptieve bochtverlichting.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 3000

Onze E61 heeft zover wij kunnen bekijken tijdens het rijden, geen bochtverlichting. Toch bevindt zich een zekering in de kofferruimte die dit zou moeten regelen. Ook stond het destijds in de speclijst van de handelaar waar we hem gekocht hebben. Hoe controleer ik dit?

Thnx

Psuiker

Geplaatst door Psuiker (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

IQM (0), 13 jaar geleden

De adaptieve bochtverlichting is duidelijk herkenbaar aan de tekst Dynamic Xenon in de rand van de koplamp. Het werkt zowieso alleen in de A stand. (knop naar links gedraaid)

Het werkt vrij subtiel, het valt niet echt heel erg op onder het rijden. Parkeer je auto maar eens voor een gebouw met een glazen pui. Als je de motor nog niet uitzet dan kun je het stuur gemakkelijk van links naar rechts draaien terwijl je in de weerspiegeling de lichtbundels volgt.

arj (0), 13 jaar geleden

mijn 3 serie (2003) heeft ook adaptieve bochtverlichting en bij het op contact zetten zie je in het donker de lichtbundels heen en weer zwaaien, omhoog en naar beneden en soms ook opzij, als je langzaam rijd (20-30)en plotseling je stuur heen en weer beweegt zie je de lichtbundels ook heen en weer zwaaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.