BMW 5-Serie: af en toe inhouden en slecht lopen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 520i

sinds kort een bmw 520 exe aangeschaft,na een aantal weken geen problemen begint ie nu een beetje raar te doen! als ik aan het rijden ben valt met een schok het gaspedaal weg,en wat je dan ook doet met gasgeven e.d
lijkt het net of hij op maar 3 cilinders loopt,of de benzine toevoer hapert,als ik dan even stop,draai ik het contact uit,na een paar seconden start ik hem weer,en voila,dan werkt het gaspedaal weer na behoren,en kan ik zo weer een paar dagen of soms een paar uur tuffen zonder dat hij dit weer doet,ik hoop dat iemand kan helpen of een idee heeft,heb em al uit laten lezen,maar er stond alleen een storing in de primaire gasklep,die is gewist en komt niet terug,dus dat kan het waarschijnlijk niet zijn?? alvast dank voor eventuele reacties

jarno5179

Geplaatst door jarno5179 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Giel3733 (0), 17 jaar geleden

Laat 'm eens uitlezen op de computer bij een bmw boer. Die storing lijkt veel op de mijne. toen bleek als eerste de zender van de krukaspoellie kapot te zijn waardoor de computer op het noodprogramma overgaat en daardoor zo slecht gaat lopen. De ene keer heeft hij er geen last van, dan weer wel!
Later is bij mij (1 jaar) de nokkenas sensor vervangen, leek veel op voorgenoemde storing. Misschien heb je er iets aan. Succes!

jarno5179 (0), 17 jaar geleden

ha giel,klopt precies wat je zegt,heb nu de krukassensor verv,en hij loopt ook een stuk beter!bedankt voor je reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.