BMW 3ER REIHE: af en toe trillend stuur

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: N42B18A, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

hallo,

sinds 2 weken heeft mijn bmw e46 uit 2003 af en toe last van trilling in het stuur. De voorbanden zijn van de week uitgebalanceerd dacht dat daar de probleem vandaan kwam maar de trilling blijft vooral boven de 60 km per uur . Iemand ideeën wat de oorzaak hiervan is.

met vriendelijke groet,

Henri Terpstra

terpstra1977

Geplaatst door terpstra1977 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Brum1467 (0), 8 jaar geleden

De e46 is redelijk gevoelig voor trillen in het stuur en dat kan meerdere oorzaken hebben. Ik zou beginnen met het controleren van de draagarmen en rubbers. Een andere oorzaak kunnen de remklauwen zijn. Als deze vast zitten of moeilijk gangbaar zijn, dan kan dat ook trillingen veroorzaken.

terpstra1977 (0), 8 jaar geleden

Hallo brum,

Ten eerste Sorry dat ik nu pas reageer, ieder geval bedankt voor je reactie maar nadat u had gereageerd was het probleem er niet meer. Had zelf het vermoeden dat het met de remklauwen te maken had ,maar ieder geval bedankt voor het meedenken.

Groet henri

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.