BMW 3-Serie: Airbaglampje blijft branden

Bouwjaar: 2000

Hallo mensen,

Ik heb een BMW 316i Business uit 2000, en sinds 2 dagen blijft het rode airbag lampje branden. Ik heb de stekkers onder de stoelen al uit en in elkaar gedaan en de zekering gecontroleerd, maar dat lost het niet op. Wat kan het nog meer zijn? En kan ik dat zelf verhelpen of moet ik m morgen even laten uitlezen?

andrew393

Geplaatst door andrew393 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bmwarco (0), 18 jaar geleden

het is waarschijnlijk de sensor in je passagiersstoel. Heb ik ook gehad, onder garantie vervangen, kosten normaal e200,- geloof ik.

andrew393 (0), 18 jaar geleden

Heb m laten uitlezen bij de dealer, gaf een foutmelding van de gordelspanner, weerstand te hoog.. Na een reset was alles weer ok.. Als het nu nog een keer gebeurt, kan ik dan ook zelf de computer resetten? En heeft dat ook gevolgen voor andere systemen?

TesT (0) PRO, 18 jaar geleden

je moet de stekkers doorsolderen, ben je voorgoed van het probleem af.
Je kunt een airbag storing niet zelf wissen, moet met een testkast.

andrew393 (0), 18 jaar geleden

Ja dat had ik al vaker gelezen.. Toch lijkt t me niet verstandig om t zelf te doen. De garage zei dat het vaker voorkwam.. Als het nog een keer gebeurt laat ik t gewoon solderen en dan hopelijk voor de laatste keer storing wissen..
bedankt in ieder geval..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.