BMW 528i: airco

Bouwjaar: 1996

Hallo,
Ik heb vandaag mijn airco systeem laten vullen. Het systeem was in orde dus niet lek. Nu liep bij de nacontrole de bar op en sloeg mijn ventilator niet aan. Volgens de garage kan de airco klappen bij een bar boven de 40. Nu willen ze de ventilator vervangen, maar dit kost ongeveer 400 euro. Kan dit of word ik in de maling genomen????
PS De bar liep op naar 26, binnen een paar minuten. Ik moest toen mijn motor uitzetten, Kan dit???

Brenda1438

Geplaatst door Brenda1438 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Is best mogelijk maar een second opinion kan natuurlijk nooit kwaad. En idd kan een verbinding open barsten bij een te hoge druk. Laat eens iemand de ventilator rechtstreeks vanaf de accu bekrachtigen, als die het dan nog niet doet is de kans bijna 100% dat je de ventilator moet vervangen. 400 Euro voor een ventilator is wel een BMW-waardige prijs m.i.

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

heb pas ook nog een ventilator vervangen van een 523 ,dit moet je dus wel laten vervangen,de max druk zit rond de 26 bar ,normaal moet deze druk een pak lager liggen dan deze 26 bar. mss ergen op een sloop een ventilator halen ( om deze te monteren moet je wel de voorbumper verwijderen)
veel succes.

Brenda1438 (0), 19 jaar geleden

Ik ga woensdag naar de bmw garage en daar laat ik hem nogmaals nakijken. Bedankt voor jullie tips. Groetjes Brenda

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.