BMW 3-Serie: alarm funcioneert niet goed

Bouwjaar: 1993

Hallo, Mijn alarm (Texalarm) in mijn 318i van 93 funcioneert niet goed. Het lampje in het dashboard knippert ineens heel snel en bij het op slot doen van de auto dmv afstandbediening werken de knipperlichten ten teken dat het alarm er opstaat en de auto op slot zit niet meer. Iemand een idee wat dit kan zijn?
Graag antwoord want ik weet het niet meer.

wokkel

Geplaatst door wokkel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

alex220 (0), 19 jaar geleden

Heb je het regelkastje van je alarm kunnen lokaliseren? Dan staat er een typenummer op.informeer eens bij www.asntechnologies.com deze zijn nl zeer goed op de hoogte van deze alarmsystemen en geven ook goede support.je kunt hier ook het blokschema (electrisch) hoe de aansluitingen zijn opvragen.Zelf heb ik een vermoeden dat er een fout zit in deze regeleenheid, voor de knipperlichten aan te sturen gebruikt texalarm vaak gele draden die vanuit je regeleenheid komen indien hier geen spanning op komt(bij aansturing alarm) denk ik dat je regelunit toch kaduk is.

wokkel (0), 19 jaar geleden

Hallo Alex,

Waar vindt ik het regelkastje van het alarm? Of verschilt dit per auto

alex220 (0), 19 jaar geleden

Dit verschilt niet alleen van auto maar ook nog eens van inbouwstation.heb je er geen certificaat bij?hier staat meestal het inbouwstation en tevens type van het alarm op vermeld dan kun je misschien eens informeren waar ze de unit verstoppen maar zelf denk ik dat ie ergens onder je dashbord zit.

wokkel (0), 19 jaar geleden

Ik zal gaan zoeken.
Bedankt voor de tip alvast

wokkel (0), 19 jaar geleden

Alex,

Probleem reeds gevonden. De stekker op de hoorn lag bloot zodat de stekkertjes gecorrodeerd waren. Schoongemaakt en opnieuw tape er om heen en het is weer klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.