BMW 3-Serie: automatische lichtschakelaar

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 330ci

Goedenavond,

mijn 330ci is uitgerust met een automatische lichtschakelaar. Als deze echter op de automatische stand staat, brand de xenon verlichting plus stadslicht pertinent. ook als bijv. de zon schijnt. hij zou alleen uitzichzelf moeten inschakelen als het donker of mistig is. Moet de lichtschakelaar dan opnieuw worden ingeleerd, is het een software probleem of is er iets kapot?

Zou mooi zijn als iemand het weet.

Beamer89

Geplaatst door Beamer89 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alexrabf (0), 12 jaar geleden

Ik heb zelf een 318i uit 2007 en ook deze heeft het "probleem". De stand automatisch werkt niet als de dagrijverlichting in de boordcomputer aan staat. Dagrijverlichting is namelijk dimlicht !! Als je deze weer uitzet werkt de schakelaar weer.

Had laatst een nieuwe leenauto mee en daarbij was de dagrijverlichting alleen het stadslicht en dan werkt het wel en komt de xenon bij als het nodig is. Bij nieuwe BMW is de dagrijverlichting veranderd in stadslicht ivm het omlaag brengen van de CO2 uitstoot.

mvg Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.