BMW 3: blokkering brandstoftoevoer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320d

Hallo, nadat iemand in het buitenland mijn gehuurde 320d heeft aangereden wilde hij niet meer starten. De schade was aan de achterzijde (zie foto) dus ik vermoed dat door de klap de brandstoftoevoer onderbroken werd. In veel auto's kun je dat resetten maar aangezien ik niet bekend ben met de 3 kon ik geen knopje vinden. Ik had alleen een handleiding in het italiaans en daar kon ik het niet in vinden (wat is een brandstofonderbreker in het italiaans??).

De verhuurmaatschappij heeft hem uiteindelijk laten afslepen, maar ik ben toch erg benieuwd waar ik precies had moeten zoeken. Iemand een idee?

[url=http://imageshack.us][img]http://img111.imageshack.us/img111/8977/...[/img][/url]

gatlin90

Geplaatst door gatlin90 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat de aanrijdingssensor geactiveerd is! Dan krijgt de plus kabel op de accu een signaal en brandt er een soort zekering door. De dealer heeft hiervoor een reparatiesetje voor.MVG.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.