BMW 1-Serie: BMW 1-serie stoelen elektr.maken

Bouwjaar: 2005

Hallo,

Ik heb een bmw 1-serie waarvan de voorstoelen standaard zijn en ik wou misschien sportstoelen aanschaffen maar die ik heb gevonden zijn elektr.verstelbaar.
Nu is mijn vraag kan dat zomaar aangelsoten worden is het alleen een kwestie van +/- aansluiten ???

ekrem2650

Geplaatst door ekrem2650 (0) badge , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

12 jaar geleden - HK1984

badge

Hoi hoi,

Nee helaas is het niet plug en play. Je zal tevens de kabelboom moeten aanpassen en mogelijk nog een ander moduul moeten plaatsen. Verder heb je nog een zo genoemde voertuigorder nodig waarin de optie elektrische stoelen in wordt opgeslagen. Zolang deze er ook niet in zit zal het niet werken. De genoemde voertuigorder is alleen bij de BMW dealer te verkrijgen.

Succes.

12 jaar geleden - longdude6634

badge

Bij een e90/e91 kan je ze zo op de sigaretten aansteker aansluiten, ik zou niet weten waarom dit niet bij een 2005 1 serie zou kunnen....

12 jaar geleden - HK1984

badge

Alles kan, maar in mijn ogen is dat gepruts.

Wat je zelf wil.

12 jaar geleden - longdude6634

badge

Als je al een klap geld uitgeeft aan een nieuwe set (sport) stoelen dan is dit een voordelige oplossing. Ik ben er ook niet erg voor, maar heb het bij een e92 gezien en het werkt eigenlijk feilloos.

12 jaar geleden - ekrem2650

badge

Het is veel voordeliger..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.